Video Coadă la vouchere, gol la vaccinare. Zeci de oameni stau ore bune la rând pentru a primi bonurile de masă de 100 de lei

Data actualizării: Data publicării:
Coada pentru ridicarea tichetelor de vaccinare, la Brăila.
Coada pentru ridicarea tichetelor de vaccinare, la Brăila. Foto: Captură video Digi24

Aglomerație încă de la primele ore ale dimineții la un centru de vaccinare din Brăila. Oamenii nu s-au strâns pentru imunizarea anti-COVID, așa cum ar fi sperat autoritățile, ci pentru ridicarea voucherelor pentru vaccinați.

Sunt zeci de persoane la această oră care așteaptă să primească bonurile de masă în valoare de 100 de lei, promise de autorități. Oamenii spun că așteaptă de trei luni să intre în posesia lor, după ce au ajuns cu întârziere în județ. 

Strânși încă de la ora 8, brăilenii au stat și trei ore în aglomerație, pentru a putea primi cei 100 de lei sub formă de tichete.

Autoritățile au stabilit ca persoanele care se vaccinează împotriva COVID-19 cu schema completă de vaccinare primesc o alocație de hrană în valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă.

Acestea pot fi luate de la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, în funcție de locul în care s-a efectuat imunizarea, în baza registrului de evidență operat.

Voucherele se pot ridica în termen de 60 de zile de la data inoculării ultimei doze, iar de ele beneficiază toate persoanele care s-au imunizat începând cu data de 31 august 2021.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri