Comuna fără canalizare, dar cu palmieri

Data publicării:
palmieri comuna cungrea 1

De cum intri în comuna Cungrea, îţi iese în cale primul parc, amenajat în mandatul fostului primar. S-au făcut șase, în total, cu 800.000 de lei. Între timp băncile s-au rupt şi peste tot cresc buruienile, iar fostul edil s-a ales cu cu o plângere penală pe numele său.

Gheorghe Stancana, viceprimar Cungrea: Parcurile, dacă mă întrebați pe mine, nu trebuiau făcute parcuri în comuna Cungrea. Noi suntem într-un parc natural. Avem verdeață și oxigen așa de mult de putem să-l exportăm.

Fostul edil a achiziționat și patru palmieri din plastic, ca să înfrumuseţeze parcurile. Între timp, doi au ajuns la o firmă, în contul unei datorii, și alți doi la un fost cămin de bătrâni.

Nu ne plac ăștia aici. Ce facem cu plasticul aici? Ce facem cu ei?”, spune un localnic.

Nici gazonul natural nu i-a placut primarului care a cumpărat unul sintetic pentru terenul de sport. Alţi 700.000 de lei de care s-a ales praful. În prezent, gardul e distrus, animalele intră şi se plimbă în voie. Marea investiție este însă betonarea albiei unui râu. O soluție aleasă în locul unui pod, mai scump.

Astăzi este una dintre zilele fericite pentru șoferii care tranzitează comuna Cungrea pentru că nivelul râului este unul scăzut. Atunci când debitul crește nicio mașină nu mai poate trece pe aici”, transmite corespondentul Digi24 Elena Alexandru.

Localnicii sunt revoltaţi - toţi banii aceştia, risipiţi, spun ei, puteau fi folosiţi mai bine

Prioritățile ar fi fost asfaltarea, că sunt unele, între satul nostru și Urluiasca, numai gropi”, spune un localnic.

Fostul primar spune însă că a făcut toate investițiile cu gândul la consăteni. Acum va trebui să explice fiecare leu cheltuit în fața procurorilor, după ce noua conducere l-a reclamat la Parchet.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri