Incident sângeros în Balotești. Șase persoane au fost rănite într-un conflict

Data actualizării: Data publicării:
politie

Şase persoane au fost rănite într-un conflict care a avut loc în comuna Baloteşti şi care a fost aplanat de poliţişti, informează IPJ Ilfov.

"În această seară, în jurul orei 18,25, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că în comuna Baloteşti din judeţul Ilfov a avut loc un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-a deplasat de îndată grupa operativă din cadrul Poliţiei Otopeni, precum şi poliţiştii Serviciului de Acţiuni Speciale, care au intervenit cu operativitate, reuşind aplanarea conflictului", precizează sursa citată, potrivit Agerpres.

Din primele verificări, au fost rănite şase persoane, dintre care unele au fost transportate cu ambulanţa la o unitate spitalicească iar altele au refuzat deplasarea la spital.

Potrivit IPJ, poliţiştii au identificat persoanele participante la incident, urmând a fi stabilite cu certitudine cauzele care au generat starea conflictuală.

De asemenea, a fost anunţat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi de drept şi pentru luarea măsurilor legale care se impun, a mai anunţat Poliţia Ilfov.

Editor web: Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri