Contor de gaze inaugurat cu sobor de preoți, pâine, sare și panglică tricoloră. „La Frumușica s-a scris istorie”

Data actualizării: Data publicării:
colaj foto contor
Branșarea școlii din comună la rețeaua de gaze a fost sărbătorită la Frumușica. Foto: Facebook/Costel Șoptică

Branșarea școlii din comuna Frumușica, județul Botoșani, la rețeaua de gaze naturale a fost sărbătorită cu fast de autoritățile din localitate. La inaugurare a participat și președintele PNL Botoșani, deputatul Costel Șoptică, care a publicat pe pagina sa de Facebook imagini de la eveniment și un mesaj: „Astăzi la Frumușica s-a scris istorie! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce”.

Contorul prin care școala din comună a fost racordată la gaz metan a fost sființit de un sobor de preoți, primarul și deputatul au tăiat o panglică tricoloră, iar copii îmbrăcați în port popular au întâmpinat autoritățile cu pâine și sare.

„Astăzi la Frumușica s-a scris istorie Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce. S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii. Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu. Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!”, a scris pe Facebook deputatul PNL, Costel Șoptică.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri