UPDATE. Copilul dispărut în București a fost găsit

Data actualizării: Data publicării:
copil cu geaca portocalie si pantaloni albastri langa cu copac
Copil de 12 ani pierdut în Capitală. Foto: Poliția Capitalei

ACTUALIZARE. Copilul dispărut în zona rond Alexandria din Capitală a fost găsit și în prezent se află împreună cu familia și polițiști ai Serviciului Investigații Criminale Sector 5. Potrivit reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne, acesta se află într-o condiție fizică bună și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Un copil a dispărut marți în zona rond Alexandria din Capitală. Polițiștii cer ajutorul pentru a-l găsi. Băiatul are 12 ani și răspunde la numele de Răzvan Linte.

În momentul dispariției, era îmbrăcat cu o geacă maro, pantaloni negri de trening, ghete negre, iar pe cap purta un fes galben. Are 1,50 m înălțime și 35 de kilograme. Părinții au apelat la Poliție după ce l-au căutat pe străzi și nu l-au găsit.

„Astăzi, 4 ianuarie 2022, în jurul orei 14.30, în zona rond Alexandria, Linte Răzvan Ștefan s-a rătăcit. Are 12 ani, nu cunoaște zona, iar la momentul dispariției era îmbrăcat cu o geacă maro, pantalon negru de trening, ghete negre, iar pe cap purta un fes galben. Are 1,50 m înălțime și 35 de kilograme”, anunță poliția Capitalei.

Copilul nu cunoaște zona, pentru că stă într-un alt sector al Capitalei și nici nu mai plecase singur de acasă. Cei care pot oferi informații sunt rugați fie să sune la 112, fie să anunțe polițiștii de la cea mai apropiată secție.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri