„Copila a fost la prietenul ei, nu a fost vorba de viol”. Ce a declarat fata din Galați, după intervenția chirurgicală

Data actualizării: Data publicării:
fata cu sange

Directorul adjunct de la Protecția Copilului Galați, Ciprian Groza, a venit cu noi informații în cazul fetei pline de sânge, din Galați. „Copila a fost la prietenul ei, pe care îl are de o lună, iar actul sexual a fost consimțit”, a declarat acesta.


„Nu comentez acțiunile poliției. Fata e în afara oricărui pericol și asta e cel mai important. Copilul a fost învoit, a plecat cu bilet de voie, a fost la prietenul ei, pe care îl are de o lună. La ora actuală, ancheta a decelat că actul sexual a fost consimțit, băiatul fiind în vârstă de 15 ani”, a declarat directorul adjunct DGASPC Galați.

„Am stat de vorbă (cu fata n.r.) după intervenția chirurgicală. A fost consiliată psihologic, s-a discutat cu ea și, din ce ne-a relatat, nu a fost vorba de viol”, menționează Ciprian Groza.

„Copilul, din punct de vedere legal, a plecat corect, cu bilet de voie, între orele 17 și 20. S-a dus la prietenul ei, asta nu mai avea de unde să știe nimeni”, a explicat Ciprian Groza, directorul adjunct de la Protecția Copilului Galați.

O anchetă internă a fost demarată la Inspectoratul de Poliție Galați, după ce doi polițiști au fost filmați în timp ce refuză să intervină pentru a ajuta o fată plină de sânge, despre care se credea că a fost victima unui viol.

Redactor: Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri