Crima de la metrou. Magdalena Șerban a spus de ce a împins-o pe tânăra de la Dristor în fața metroului

Data actualizării: Data publicării:
criminala bun magdalena serban

Magdalena Şerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou în staţia Dristor, nu recunoaşte că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul şi susţine că a avut o stare de „disperare” şi o „decădere” din cauza unei vieţi lipsite de hrană şi adăpost.


ACTUALIZARE 15:10
Magdalena Şerban, femeia acuzată că a omorât o tânără după ce a împins-o pe şinele de metrou în staţia Dristor, rămâne în arest preventiv, a decis miercuri Curtea de Apel Bucureşti. Judecătorii i-au respins acesteia contestaţia şi au menţinut decizia Tribunalului Bucureşti de arestare preventivă.


Potrivit unor surse judiciare, Magdalena Şerban le-a spus judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, când s-a discutat cererea de arestare preventivă, că a avut o viaţă lipsită de hrană şi adăpost, potrivit Agerpres.

De asemenea, ea a deschis mai multe procese pentru malpraxis deoarece avea probleme medicale, însă aceste procese nu s-au finalizat. Femeia ar mai fi spus că, din aceste motive, a avut o 'disperare' şi o 'decădere', datorită unei "lipse de speranţă".

Conform surselor, Magdalena Şerban a mai spus că este nevinovată.

În legătură cu incidentul din staţia Dristor, femeia susţine că a fost deranjată de muzica pe care tânăra o asculta la căşti, ar fi intrat într-o „altercaţie” şi "îmbrânceală" cu aceasta şi nu recunoaşte că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul, aşa cum apare pe camerele de supraveghere.

"Dacă toată lumea care are altercaţii la metrou ar fi dusă la arest, unde am ajunge?", le-ar fi spus femeia judecătorilor.

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

Procurorii susţin că, pe 12 decembrie, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat. Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic.

Magdalena Şerban va fi supusă unei expertize psihiatrice, ea fiind internată la Spitalul Penitenciar Jilava. 

CITIȚI ȘI:

Suspecta crimei de la metrou nu crede că victima ei a murit

VIDEO. Momentul în care este împinsă tânăra de 25 de ani în fața metroului

Filmul crimei de la metrou. Ce spun anchetatorii despre principala suspectă

Tatăl primei tinere agresate la metrou: „Dacă o luau în serios de la început, poate altfel stăteau lucrurile”

VIDEO. Cum s-a luptat prima tânără împinsă în fața metroului, în stația Costin Georgian

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri