Cazul adolescentei găsite moartă într-o pădure din Botoșani. Cine este suspectul reținut de poliție

Data actualizării: Data publicării:
tanara omorata

O tânără de 18 ani, elevă la un liceu din Botoşani, a fost ucisă, aseară. Trupul acesteia a fost găsit într-o pădure de la marginea oraşului iar anchetatorii spun că are numeroase urme de înjunghiere. O prietenă le-a declarat poliţiştilor că a vorbit cu aceasta la telefon cu aproximativ jumătate de oră înainte să fie găsită moartă. Primele chemate la audieri au fost rudele şi cunoştinţele tinerei ucise.

UPDATE: Poliţiştii din Botoşani, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal, au reţinut un adolescent de 17 ani, care este considerat principalul suspect al crimei care a avut loc, miercuri, într-o pădure din zona de agrement Pacea din municipiul Botoşani.

El urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Botoşani cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de omor calificat.


Un bărbat, ieşit cu câinii la plimbare, a aflat de la câțiva copii care se jucau în zonă că în pădure este o fată leșinată. El este cel care a sunat la 112.

„Avea sânge, tricoul ridicat aşa peste, avea sutienul pe ea, dar tricoul ridicat peste, deasupra până aici şi sânge tot pe aici”, spune un martor.

„Prezenta multiple plăgi înjunghiate posibil de cuţit în regiunea cordului, regiunea hemitorace drept, faţă, membre superioare, pacienta găsită în asistolă de aproximativ o oră”, afimă un ambulanțier.

Echipajul medical a fost înlocuit de anchetatori. Pentru a da de urma agresorului a fost adus și un câine special antrenat.

„Este aproape miezul nopții și sunt ore bune de când anchetatorii răscolesc pădurea de aici de la marginea Botoșaniului. Sunt aici polițiști, criminaliști dar și procurori care încearcă să ridice orice indiciu care i-ar putea ajuta să afle în ce condiții a ajuns fata în acest loc”, relatează Andreea Petrecu, jurnalist Digi24.

Victima este din comuna Ştefăneşti. Învăţa la un liceu din Botoşani şi stătea într-un apartament închiriat, împreună cu două colege. Una dintre acestea a fost cea care a identificat-o şi le-a spus poliţiştilor că, în timpul zilei, tânăra avusese programată o ședință foto, în parcul din centrul orașului, dar că nu știe dacă a ajuns acolo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri