Crimele de la Caracal | Cumpănașu: ADN-ul din oase este al Alexandrei. Familia, anunțată de ministrul Justiției

Data actualizării: Data publicării:
alexandra-macesanu facebook(1)
Foto: Facebook

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a declarat, vineri seară, că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă și analizate de INML este al fetei. Ministrul Justiției a anunțat familia.

„De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata și-o dorește. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenușă sau ce dracu era… oase, (coincide - n.r.) cu ADN-ul părinților”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, la Antena3.

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că anchetatorii i-au transmis ministrului Justiției că ADN-ul este al Alexandrei, iar ulterior, Ana Birchall a informat familia minorei.

Institutul Național de Medicină Legală (INML) a transmis către DIICOT raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la locuința lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii au identificat, în urma perchezițiilor de vineri de la casa lui Dincă, alte fragmente osoase și probe biologice care urmează a fi analizate din punct de vedere genetic și antropologic, informează reprezentantul DIICOT. Percheziția va fi reluată sâmbătă.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri