Crimele din Caracal. Săftoiu: Nu cred nimic din ce ni se servește public. Acel monstru nu e singur!

Data publicării:
adriana saftoiu fb

Deputatul PNL Adriana Săftoiu transmite că după ce a ascultat discuția operatorului 112 cu Alexandra Măceșanu, fata ucisă în Caracal, nu mai crede nimic „din ce ni se servește public”. Ea susține că „acel monstru nu e singur și cineva încearcă să ne convingă că e singur”, scrie Mediafax.

„Wow! Au apărut stenogramele?! Oameni buni! Ferice de voi că nu ați auzit vocile! Eu, după ziua de ieri, sunt doar nimic. Să auziți vocea Alexandrei si vocile celor care ar fi trebuit să înțeleagă că nu e o glumă. Dar dincolo de voci... cazul, cazul, oameni buni... e cazuri! Nu cred nimic din ce ni se serveste public. Acel monstru nu e singur! Și cineva încearcă să ne convingă că e singur”, a scris, marți, pe Facebook, deputatul PNL Adriana Săftoiu.

Adriana Săftoiu a participat, luni, la ședința Comisiei de apărare a Camerei Deputaților, unde deputații au ascultat convorbirea dintre Alexandra Măceșanu și operatorii 112 care au răspuns la apelurile ei, înainte de a fi ucisă de Gheorghe Dincă la Caracal.

Luni, deputatul USR Stelian Ion a declarat că a ascultat convorbirile între Alexandra și operatorii 112, precizând că „e răvășitor”.

Reprezentanții STS au fost audiați în Comisia de apărare a Camerei Deputaților cu privire la gestionarea tragediei din Caracal. Sorinel Vasilca a demisionat, luni, de la șefia Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Nicolae Moga, care a demisionat marți de la șefia MAI, fostul șef al Poliției Române Ioan Buda și Florian Dragnea, care a preluat temporar atribuțiile de conducere ale Poliției, nu s-au prezentat la audieri.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri