Cristian Tudor Popescu, despre scandalul din interiorul Casei Regale

Data actualizării: Data publicării:
ctp

Ca în fiecare joi, jurnalistul Cristian Tudor Popescu e invitat la Digi24, începând cu ora 21:00. Printre subiectele de discuţie e schimbul de acuzaţii din interiorul Casei Regale a României.

Fostul principe Nicolae e acuzat chiar de mama lui, Principesa Elena, că a „nesocotit intimitatea, suferinţa şi demnitatea” Regelui Mihai, internat într-un spital din Elveţia, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutăţit. Nepotul Regelui ar fi încercat marți să intre cu forţa în reşedinţa din Aubonne.

În replică, fostul principe spune că e dezamăgit de aceste reacţii, pe care le consideră nejustificate şi precizează că nu a dorit decât să-şi ia rămas bun de la bunicul său.

Citiți și:  BIOGRAFIE. Principesa Elena a României, mama lui Nicolae

Ce a rămas după el (Regele Mihai - n.r.) acum? O adunătură de animale de pradă, că așa se comportă, care se încaieră pe cadavrul Regelui Mihai, nimic altceva. Ce comportament acolo! Ăsta încearcă - playboy-ul ăsta sau ce el, Nicolae – să intre acolo cu orice preț...ca să ce? Mihai nici nu știu dacă mai e conștient acum. Moare de leucemie și de cancer de piele”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Să încerci acum, cu tot dinadinsul, să ajungi tu acolo...de ce vrei, mă, să ajungi acolo? Ca să îl vezi murind? Ca să îi smulgi o vorbă pe care să o poți folosi după aceea: A zis că mă repune în drepturi. Asta este miza. Miza e bătălia între doamna fiică Margareta și consortul și Nicolae. Asta este...cine să aibă acces. Miză există. E o pălărie de bani acolo. Despre asta e vorba, sunt 20.000 de hectare de pădure, cabane, imobile în București, Azuga, Predeal. Sunt bani mulți. Mai e Săvârșinul, este Peleșul”, a adăugat jurnalistul. Urmăriți mai jos comentariul lui complet: 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri