Cristina Țopescu i-a luat apărarea lui Tudor Chirilă, după incidentul în care acesta a pălmuit un bărbat care i-a jignit tatăl

Data publicării:
cristina topescu fb
FOTO; Facebook/ Cristina Țopescu

Jurnalista Cristina Ţopescu este de partea artistului Tudor Chirilă după incidentul în care acesta a pălmuit un bărbat care i-a jignit tatăl. Chirilă a explicat pe Facebook cum şi-a pierdut cumpătul când necunoscutul l-a provocat cu injurii şi miniciuni despre regretatul Ioan Chirilă. Cristina Ţopescu a transmis tot pe reţeaua de socializare că şi ea ar reacţiona la fel într-o situaţie similară.

cristina topescu fb
FOTO; Facebook/ Cristina Țopescu

„Asta cu tatăl meu am auzit-o şi eu pe Facebook de multe ori. Dacă l-aş avea în faţă pe cel care îndrăzneşte să facă vreo referire la tatăl meu, recunosc aici, public, că i-aş trage câte palme aş putea eu. Dacă aş fi bărbat, s-ar lăsa cu pumni. Recunosc, îmi asum! Tudor, suntem oameni, nu sfinţi, nu îngeri, nu putem întoarce celălalt obraz chiar tot timpul, astea ne sunt limitele", a notat fiica lui Cristian Ţopescu.

Tudor Chirilă a fost implicat miercuri într-o altercaţie în zona centrală a Capitalei, bărbatul cu care a avut disputa solicitând intervenţia poliţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri