Cu tableta pe o insulă pustie. 41% dintre români ar lua cu ei un gadget conectat la internet

Data publicării:
ipad air

Apetitul românilor pentru internet este unul foarte mare. Acest lucru se vede încă de dimineaţă când o treime dintre români, după ce s-au dat jos din pat dau drumul la calculator sau laptop. 12% dintre ei au bloguri, un procent mult mai mare faţă de locuitorii din Polonia, Cehia, Ungaria sau din Slovacia.

Dacă românii ar ajunge pe o insulă pustie, 41 % au spus că preferă un dispozitiv conectat la internet în vreme ce 37 % ar alege un prieten. Pe parcursul zilei calculatoarele sunt înlocuite la serviciu de tablete.

32% dintre românu sunt de părere că tableta este cel ami bun dispozitiv pentru a intra pe internet. 68% cred că jocurile on line sunt mult mai dinamice iar 47 % cred că videoclipurile se văd mai bine . Întrebaţi cât de des intră românii pe internet, 32% au spus că fac această operaţiune zilnic iar 45 % doar o dată pe săptămână. Când se află în tranzit românii preferă telefoanele inteligente.

În 98% dintre cazuri românii folosesc telefoanele mobile pentru a avea acces la paginile de socializare. Doar 35% dintre cei care intră pe internet spun că fac şi tranzacţii bancare iar din acest punct de vedere suntem pe ultimul loc între cele 5 ţări şi pe penultimul loc în ceea ce priveşte cumpărăturile online.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri