Cum a ajuns un ministru să împingă o mașină prin noroaie. Lucian Mândruță: Este „metoda Papa”

Data publicării:
ioan denes

Ministrul Apelor şi Pădurilor s-a lăsat inspirat de vizita Papei Francisc când a ales să împingă o mașină prin noroaie, este de părere jurnalistul Lucian Mândruță care a comentat la emisiunea Jurnalul de Seară imaginile care-l arată pe Ioan Deneș în satul afectat de inundații Corod, din judeţul Galaţi. 

Lucian Mândruță: Asta este „metoda Papa”. S-au dus cu un Golf 5, de 10 ani cel puțin, să arate că un ministru amărât, săracu de el, exact ca Papa Francisc, se duce el, singur singurel, prin toate noroaiele, ba mai și împinge la Golful ăla vechi, incredibil.

Cosmin Prelipceanu: Dar împinge perpendicular pe direcția de mers. Cum?

Lucian Mândruță: Păi exact așa face și Guvernul. Așa a învățat la ședința de Guvern. România se duce într-o parte, ei împing perpendicular. Ce te miră aici? Nu e nimic spectaculos în asta. Ăsta este PR. Golful este cheia, Golful vechi de 10 ani. Domnule, un ministru extraordinar, a înțeles tot ce trebuia. Eu mă aștept să vedem și alte fețe bisericești, alți miniștri, biciclete...

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, a mers, marţi, în satul Corod, din judeţul Galaţi, unde au avut loc inundaţii, iar când delegaţia era pe drumul spre malul pârâului care s-a revărsat, una dintre maşini a rămas blocată în noroi. Deneş, împreună cu primarul au împins vehiculul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri