Cum puteţi cumpăra o limuzină cu câteva mii de euro

Data publicării:
maxresdefault

Mai mulţi bucureşteni au fost curioşi să vadă cum arată cele 33 de apartamente scoase la licitaţie de ANAF într-un bloc nou din Cartierul Francez al Bucureştiului. Convinşi de zonă şi preţuri, unii dintre ei au şi decis că vor să participe la licitaţia de săptămâna viitoare.

Sorin Vişinescu, client: „Caut un apartament cu două sau trei camere, am văzut mai multe variante Sunt cam îngrămădite, asta e o problemă pentru toată zona. Foarte uşor găseşti şi pe piaţa liberă în clădirile din zonă, dar un preţ cu 20 sau 25% mai jos este interesant şi atractiv.”

Deşi nefinisate, apartamentele nu sunt pentru toate buzunarele. Cea mai ieftină este o garsonieră de 50 de metri pătraţi, care costă 60.000 de euro.

Ioan Cuc, reprezentant al Direcţiei Generale Regionale de Finanţe Bucureşti: „Cel mai scump apartament, cu 150 de metri pătraţi, are preţ de pornire de 185.000 de euro”.

Cei care vor cumpăra trebuie să se pregătească să stea în şantier, pentru că unele apartamente nu sunt gata. Au fost lăsate baltă de fostul proprietar de la care au fost confiscate, omul de afaceri Marian Iancu.

Laurenţiu Stanciu, reprezentant al unei firme imobiliare: „Ce ne-a atras cel mai mult este zona, este principalul atu al acestor apartamente, dar dacă ne uităm vizavi se construieşte şi ne întrebăm cum putem să construim bloc lângă bloc şi unde mai e intimitatea”.

Şi cei care caută maşini la preţuri mici pot verifica oferta Fiscului. Vedeta este un Lamborghini, intrat de o lună în proprietatea statului, dar pentru care încă nu a fost stabilit un preţ.

Ioan Cuc: „Fostul proprietar a refuzat să o predea, ANAF a identificat maşina, a luat-o efectiv din faţa casei”

Unele maşini îşi găsesc mai greu cumpărători.

Cele mai multe dintre maşinile scoase la vânzare de ANAF au preţuri de până la 15.000 de euro. Cel mai ieftin este un Opel Vectra, din 2006, 3.300 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri