Cum va fi vremea la parada de 1 Decembrie

Data actualizării: Data publicării:
harta romaniei

Temperaturi negative în timpul zilei, dar puține precipitații. Asta anunță meteorologii pentru ziua de sâmbătă, 1 decembrie.

ACTUALIZARE. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o nouă informare de vreme deosebit de rece, valabilă în toată ţara până duminică dimineaţă.

ACTUALIZARE 13.28. În București, la ora 10.00, când începe parada militară, vor fi aproximativ -7 grade. După prânz, temperaturile vor urca până la -2 grade.


În prima zi a lunii vor fi temperaturi cuprinse intre minus 9 și 3 grade Celsius, iar noaptea vor scădea până la minus 15 grade.

Dinu Mărășoiu, meteorolog ANM: „Sub aspectul ninsorilor, s-a văzut încă de ieri o ameliorare. Nici astăzi și nici în zilele următoare nu ne așteptăm decât izolat la fulguieli. În afară de temperaturi și de vânt, atlfe fenomene deosebite nu avem. Există unele materiale care urmează să fie confirme în zilele următoare, în sensul că duminică, luni, treptat vorbim de o încălzire a vremii. Până duminică dimineață, vor fi asemenea temperaturi scăzute, nopți friguroase, chiar cu ger în majoritatea regiunilor și, pe parcursul zilei, temperaturi negative în majoritatea regiunilor”.

Vremea va deveni deosebit de rece în toată țara, astfel că temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în special în nordul, nord-estul și centrul țării.

Vremea se va menține deosebit de rece până la sfârșitul săptămânii, precizează ANM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri