Cumpărături la ANAF. Fiscul vinde marfa confiscată la jumătate de preţ faţă de supermarketuri

Data publicării:
magazin Fisc

De la cafea, detergent sau tigăi, la electrocasnice, parfumuri fine și încălțăminte. Toate se găsesc în magazinul unde ajung produsele confiscate de inspectorii Direcției Fiscale. Localnicii din Timişoara au făcut un obicei din a mai trece pe acolo, să vadă ce marfă de contrabandă se mai vinde. Parfumurile, în general, costă între 80 și 150 de lei, în funcție de mililitri. Șlapi de plajă sau de curte la 5 lei, ghetuțe pentru copii tot la 5 lei. 

Obiectele confiscate de la contrabandişti intră in proprietatea statului, iar o comisie stabilește care sunt distruse şi care se pot vinde. Preţurile le stabilesc inspectorii de la Direcţia Fiscală.

Putem să spunem că sunt cu 10%, altele cu 30% alte cu 50%, depinde, dacă, de exemplu, un produs stă în magazin mai mult de o lună, o lună și ceva se mai scade din preț”, a declarat Constantin Emil Păun, agent comerciant la Direcția Generală a Finanțelor Publice Timișoara.

De exemplu, un șampon de 400 mililitri care costă 22,85 lei la supermarket poate fi cumpărat cu 14 lei de la magazinul fiscului. Gospodinele pot găsi o tigaie teflonată la preţul de 80 de lei, faţă de 110 în marile magazine. Iar domnii găsesc un aparat electric de ras cu 80 de lei mai ieftin la Fisc decât în centrele comerciale.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri