Curba morții de pe DN 17

Data publicării:
CURBA

Trei dintre ei au pierit într-un accident produs ieri. Direcţia de Drumuri a primit solicitări de la poliţie să monteze parapeţi şi rezonatoare în zonă, însă până acum nu s-a întâmplat nimic. Reprezentanții Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) spun că au în vedere rezolvarea problemei, însă dau vina pe vreme şi pe frica de DNA, pentru întârzieri.

Potrivit directorului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, instituţia a cumpărat parapeţii încă de acum două săptămâni şi vor monta şi rezonatoare, însă asta se va întâmpla doar când vremea le va permite, dar nu înainte de a se organiza o licitaţie în acest sens.

Până acum, CNADNR a montat doar un limitator de viteză în zona cu pricina. Până când autorităţile vor monta dispozitivele, localnicii speră să nu mai aibă loc în zonă un alt accident.

Situaţia este una cu adevărat îngrijorătoare spun localnicii, care sunt în pragul disperării. Ei au făcut mai multe plângeri către Poliţie în care au reclamat situaţia periculoasă.

Oamenii legii le-au adus în atenţie celor de la CNADNR suplimentarea măsurilor de siguranță în zonă. Locul pare unul blestemat. În aceeaşi curbă acum doi ani, alte patru persoane au murit în urma unui accident parcă tras la indigo. Atunci un TIR care a scăpat de sub control, s-a răsturnat în curtea aceleaşi case și a izbit, în plin, două persoane care se dădeau într-un balansoar. Atunci, doi bărbați din TIR, dar și alţi doi oameni din curte, tată și fiică au murit pe loc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri