Sari la conținut
News Alert

Dar din dar se face rai. Copiii de la Casa Share au ajuns să se ajute între ei

Momente emoționante și pline de speranță în comuna Vlădeni, județul Iași, care au venit însă în urma unei vești triste.

Copiii de la Casa Share 15 - proiectul unui ieșean inimos de a construi case pentru familiile sărace - au primit o vițea cadou de la prima familie care a beneficiat de ajutorul lui Bogdan Tănasă, după ce vaca lor a fost lovită de tren.

„Cum un necaz nu vine de unul singur, după ce mama lor a decedat acum o lună și tatăl este închis, astăzi vaca lor de cireadă a fost lovită de tren! Poate cei de la oraș nu înțeleg importanța vacii la țară, dar ea asigură laptele și bunăstarea familiei. Copiii au plâns toată ziua după ea, am reușit să o tranșăm și am pus carnea la congelator”, au anunțat cei de la Casa Share, pe Facebook.

„Acum, poate printre voi știți pe cineva care ne poate dona o văcuță, noi am găsit una de cumpărat în sat, dar prețul este piperat 2600 lei. Copiii de la Casa Share 1 le-au dăruit o vițică mică, un gest care m-a făcut fericit (cel ajutat, ajută pe altul), dar copiii au nevoie de lapte!”, se precizează în mesajul de ajutor.

Cei care pot ajuta o pot face contactându-i pe organizatorii proiectului pe casashare.ro.

Casa Share a început în primăvara anului 2015, atunci când Bogdan Tănasă a cerut pe Facebook ajutor pentru construirea unei locuinţe și a continuat apoi cu construirea altor 14.