Sari la conținut

Începe ridicarea maşinilor din sectorul 3. Recuperarea acestora, un lux

Aveţi mare grijă unde vă lăsaţi maşinile în sectorul 3 al Capitalei. De astăzi, autorităţile încep din nou să ridice autoturismele parcate neregulamentar. Şi nu este deloc ieftin să vă recuperaţi maşina, trebuie să plătiţi cel puţin 1.000 de lei.

Primăria sectorului 3 a decis să ridice toate mașinile parcate neregulamentar și care încurcă traficul rutier și pietonal.

În sectorul 3 al Capitalei locuiesc aproximativ 500.000 de oameni, iar primarul Robert Negoiță vrea să elibereze toate spațiile verzi, toate trecerile de pietoni și trotuarele pentru ca oamenii să poată circula în siguranță și fără să aibă astfel de obstacole.

Ridicatul unei mașini nu este deloc ieftin pentru proprietar. Operațiunea costă cel puțin 500 de lei în care sunt incluse ridicarea, transportul și depozitarea. La acești bani se mai adaugă o amendă pentru parcare neregulamentară în valoare de cel puțin 580 de lei.

În total este vorba despre o sumă de peste 1.000 de lei, pe care trebuie să o plătiți pentru a recupera automobilul.

Trebuie, de asemenea, să aveți în vedere că depozitarea mașinii se taxează pe 24 de ore. Pentru o mașină neridicată în prima zi se adaugă un cost suplimentar de 50 de lei zilnic.

Pe aceeași temă