Decât primar în ţară, mai bine la muncă afară

Data publicării:
primar

Primarul comunei Ocna de Fier, localitate cu aproape 700 de suflete, a plecat luna trecută la rudele din Germania, cu soţia şi fiica. Ceea ce trebuia să fie o scurtă vacanţă s-a transformat în căutarea de loc de muncă. Vestea a luat-o prin surprindere şi pe mama primarului demisionar.

„Nu mi-a dat un telefon, nici nu ştiu ce munceşte. Datorii plin, prietenii l-au dezamăgit. Ce credeţi că poate să muncească acolo? Munca de jos, dar bănoasă!”, a spus Valeria Ciobîcă, mama fostului primar din Ocna de Fier.

Femeia ştia că din salariul de primar, fiul ei plătea cu greu ratele unui credit de aproape 30.000 de euro, cu care şi-a cumpărat apartament la Reşiţa. Localnicii care l-au ales sunt siguri şi ei că problemele financiare l-au făcut să ia drumul străinătăţii. Potrivit declaraţiei de avere, Mircea Ciobîcă încasa ca primar aproape 1.800 de lei salariu, nu reuşise să facă economii şi conducea o Dacia din 2004. Sătul de viaţa strâmtorată, edilul şi-a trimis demisia pe e-mail.

Este o decizie personală, chiar aşa a scris şi în demisie. O să trimită şi prin poştă originalul”, a spus Mircea Ungureanu, viceprimarul comunei Ocna de Fier. 

Primarul care a demisionat ca să se angajeze în Germania nu a putut fi contactat pentru a da detalii despre traseul lui profesional. În vârsta de 41 de ani, Mircea Ciobîcă a terminat un liceu de ştiinţe ale naturii şi a absolvit în 2011 Facultatea de Marketing. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri