DECIZIA INSTANȚEI. Cei doi copii puşi de tată să facă exerciţii de forţă dificile rămân în familie

Data publicării:
478542 242285239194759 1471203422 o

Cererea Direcţiei pentru Protecţia Copilului Olt, de a-i scoate din familie şi a-i da în plasament pe Giuliano şi Claudiu Stroe, cei doi fraţi puşi de tatăl lor să facă exerciţii de forţă foarte dificile, a fost respinsă, miercuri, de magistraţii Tribunalului Olt, scrie Mediafax.

ctualizare 12.45. Magistraţi Tribunalului Olt au judecat, miercuri, cererea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt de a-i scoate din familie pe Giuliano Stroe, în vârstă de 9 ani, şi pe fratele mai mic al acestuia, în vârstă de 7 ani, din localitatea Icoana Olt, puşi de tatăl lor să facă exerciţii de forţă foarte dificile

Părinţii celor doi au susţinut în faţa magistraţilor că cei doi copii sunt „absolut sănătoşi”, că au întrerupt antrenamentele şi că DGASPC „acţionează doar la presiunile media”.  

______________________________

Giuliano şi Claudiu Stroe ar putea ajunge în plasament dacă judecătorii le vor da dreptate celor de la Protecţia Copilului, care s-au autosesizat după ce tatăl copiilor a postat pe internet mai multe filme în care aceştia se antrenează din greu.

Tatăl spune că cei doi băieți ai săi au avut, încă de la început, înclinații către acest sport și că de aceea a încercat să îi îndrume să facă performanță. Băiatul cel mare a fost dus, la nici doi ani, într-o sală de forță, decizia care avea să îi schimbe viața. La fel s-a întâmplat și cu fratele său.

Prea mici ca să își dea seama de ce se întâmplă, cei doi băieți au fost supusși unor antrenamente dure, ore în șir, în fiecare zi.

După ce a postat mai multe filmulețe pe internet, în care copiii executau exerciții demne de sportivi de performanță, autoritățile s-au sesizat și au cerut Tribunalului Olt trimiterea în plasament a celor doi băieți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri