Depresia face victime inocente. Copil de patru ani, omorât de mamă

Data publicării:
DEPRESIA

Femeia de 25 de ani din localitatea Poienarii de Muscel şi-a ucis băieţelul, din pricina depresiei. Vecinii au fost şocați când au auzit ce a făcut femeia. Cu o seară în urmă ambulanţa a adus-o la Spitalul din Câmpulung. Dimineaţa, femeia a vrut să se externeze, vrând să-şi vadă copilul. Conducerea Spitalului declară că i-a recomandat un control psihiatric, pe care aceasta l-a refuzat. Pacienta a plecat fără să anunţe medicii.

Cu forţa nu putem să oprim pe nimeni în spital. La ora 6:45 pacienta a părăsit spitalul împreună cu mama ei, fără acordul medicului de gardă. Au chemat un taxi chiar pe rampa de ambulanță”, a spus Toma Berevoianu, director medical Spitalul Câmpulung.

Conducerea Spitalului spune că nu va demara o anchetă. Medicii ar fi acţionat corect. De aceeaşi părere este şi Tribunalul Argeş, care cercetează cazul. „Nu avem date din care să rezulte că ar fi fost înregistrată cu afecţiune psihică şi că în acest caz conduită medicilor ar fi fost greşită. Nu avem astfel de date”, a spus Iolanda Drăguţ, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Argeş.

Reprezentanţii Colegiului Medicilor din Argeş nu au putut fi contactaţi. Rămâne de văzut dacă aceştia se vor autosesiza în acest caz.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri