Sari la conținut

Deputatul PSD care s-a ascuns într-un tufiș după accident avea o alcoolemie de peste 1,00 la mie

 

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, în urma analizei probelor de sânge luate joi seară deputatului PSD Mircia Muntean la UPU din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva a reieşit că acesta avea o alcoolemie de peste 1,00 la mie, notează Mediafax. 

Pe de altă parte, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Hunedoara au spus că dosarul penal deschis în cazul accidentului în care a fost implicat Mircia Muntean a fost trimis deja Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru soluţionare. "Nu putem face publice acte dintr-un dosar care nu ne aparţine", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Accidentul în care a fost implicat Mircia Muntean s-a produs joi seară, pe şoseaua de centură a Devei, în apropierea staţiei CFR, unde un autoturism a acroşat un autobuz fără pasageri şi un alt autoturism, după care a intrat în spatele unui camion oprit la culoarea roşie a semaforului.

Deputat PSD, în tufiș, după un accident

Fostul primar din Deva, Mircia Muntean, a provocat un accident în lanţ. Martorii povestesc că deputatul PSD a lovit nu mai puţin de patru maşini, după care ar fi încercat să fugă de la locul accidentului. Poliţiştii l-au găsit pe Mircia Muntean într-un tufiş.