Deszăpezirea şi profitul merg mână în mână

Data publicării:
deszapezire

Deszăpezirea începe să miroase a profit pentru cei care închiriază utilajele administraţiei locale. Telespectatorii Digi24 semnalează că, în cel puţin 2 oraşe mari, au văzut utilaje care stau ancorate, dar cu motorul pornit şi roţile învârtindu-se pentru a-şi deconta consumul.

Primul exemplu vine se la Ionuţ Tiţă, telespectator Digi24 care a filmat şi ne-a trimis pe email un utilaj de deszăpezire, calat în Piaţa Victoriei, suspendat pe pilonii din spate şi pe cupă care timp de zeci de minute rulează în gol. Pare a fi o incompetenţă însă telespectaorul nostru susţine că are informaţii că de fapt incompetenţa e premeditare şi că vorbim de fapt despre înregistrarea în kilometraj a unui număr fictiv de kilometri parcurşi, trimişi apoi spre decontare administraţie publice.

Ipoteza telespectatorului pare să se confirme pentru că tot azi asistăm la o întâmplare identică, venită de la Constanţa. Acolo un utilaj similar e filmat de un telespectator Digi24, rulând tot în gol, pe o stradă între blocuri. Şi tot zeci de minute, fără sens.

În acelaşi dispreţ faţă de cei care se luptă în trafic cu nămeţii şi faţă de banul public, un angajat al administraţie locale, împrăştie material antiderapat pe o strada Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri