DigiVox. Aventură în Popești-Leordeni: bălți, noroi și haite de maidanezi

Data publicării:
1277667 4806521379197 939349915 o

 

Foto: Radu Robu (Facebook)

Nu avem asfalt, nu avem canalizare. Avem însă zeci de câini maidanezi bine organizaţi în haite. Iar în urma ploilor din ultimele zile, nu putem ajunge acasă decât pe jos, bine echipaţi cu cizme lungi de cauciuc. Nu e prea plăcut să mergi dimineaţa şi seara cu copilul de mână, cu ghiozdanul, pungi în care să pui cizmele (că de, nu poţi merge cu ele la şcoală şi la serviciu). Maşina e parcată undeva departe, aproape de şoseaua Berceni, pe drumul nostru de servitute nu se poate intra decât pe jos. Drumul până la maşină e o adevărată aventură din cauza câinilor care sar să muşte”, a scris acesta.

Foto: Radu Robu (Facebook)

Descrierea este însoțită de un album cu fotografii intitulat „Lunca Dunării”.

Se observă un mic dig construit în dreptul unui drum de servitute. Două zile maşini, camioane, tiruri au căzut în capcană”, a scris fotograful la descriere.

Foto: Radu Robu (Facebook)

Telespectatorul a semnalat problemele și la Primăria Popești-Leordeni, însă primarul Iacob Petre i-a sfătuit pe cei din cartier să mai aibă răbdare până când se retrage apa.

Sunt zeci de copii în zonă, Doamne fereşte de un incendiu sau urgenţă medicală. Nu poate intra nimeni la noi să ne ajute”, își arată îngrijorarea semnatarul mailului.

Foto: Radu Robu (Facebook)

Până când Primăria rezolvă problemele din zonă, locuitorii încearcă să își păstreze simțul umorului: „Pe de altă parte primăvara şi vara se aud foarte drăguţ broaştele”, scrie fotograful la descrierea unei poze în care strada este complet acoperită de apă.

Foto: Radu Robu (Facebook)

Dacă sunteți martorul unui eveniment inedit și doriți să îl împărtășiți telespectatorilor noștri, ne puteți scrie pe adresa digivox@digi24.ro. În cazul în care aveţi filmări sau imagini surprinse, vă invităm să le trimiteţi la secţiunea DIGIVOX.

Foto: Popescu Razvan (Facebook)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri