UPDATE. Cei doi frați din Timișoara care au plecat la școală și nu au mai revenit acasă au fost găsiți

Data actualizării: Data publicării:
politia romana
FOTO: Facebook Poliția Română

ACTUALIZARE. Cei doi frați din Timișoara, de 12 și 14 ani, care au fost dați dispăruți după ce au plecat la școală și nu au mai revenit acasă, au fost găsiți vineri seara în apropierea gării, anunță Poliția Timiș.

„Nu au fost victime ale vreunei infracțiuni”, transmit polițiștii. Deocamdată nu se cunosc intențiile pe care le-au avut copiii, acest lucru urmând să fie stabilit în urma cercetărilor.

Doi fraţi de 12 şi 14 ani din Timișoara sunt căutați după ce au plecat la școală și nu au mai revenit acasă. Cei care au informații cu privire la cei doi frați sunt rugați de Poliția Timiș să sune la 112.

Conform Poliției Timiș, Cristian Gheorghe Prișneanu în vârstă de 14 ani și Adnana Gabriela Prișneanu în vârstă de 12 ani au plecat de acasă către școală, vineri, și nu s-au mai întors.

”Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Timiş efectuează verificări în vederea depistării a doi minori dispăruţi din Timişoara. La data de 19 noiembrie a.c., Prişneanu Cristian – Gheorghe, în vârstă de 14 ani şi Prişneanu Adnana – Gabriela în vârstă de 12 ani, au plecat de la domiciliul lor din Timişoara către şcoală şi nu s-au mai întors până în prezent”, transmite IPJ Timiş.

Fata purta jachetă din blăniță albă cu gri, bluză mov deschis, căciulă roz deschis, pantaloni negri, ghiozdan albastru și pantofi sport negri.

Băiatul purta bluză neagră, pantaloni gri, geacă de fâș albastră, căciulă cu cozoroc negru, ghiozdan negru, pantofi sport negri.

Cei care au informații cu privire la cei doi frați sunt rugați să sune la poliție.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri