Doi tineri s-au rănit când făceau un „cocktail Molotov” din petarde, benzină și azot. Cum intenționau să-l folosească

Data actualizării: Data publicării:
elicopter smurd
Elicopter SMURD în timpul intervenției. Foto: ISU

Două persoane au fost rănite, dintre care una în stare gravă, după explozia unor petarde. Un copil de 15 ani și un bărbat de 37 de ani ar fi încercat să pregătească un „cocktail Molotov”. Acesta din urmă urma să îl folosească împotriva socrului. Minorul este în stare gravă și a fost dus cu elicopterul la un spital din Capitală.

Cei doi verișori ar fi încercat să pregătească un „cocktail Molotov”, pe care bărbatul de 37 de ani ar fi vrut să-l folosească împotriva socrului său, cu care o relație tensionată.

Câțiva localnici din comuna Călărași (județul Dolj) au povestit, pentru Mediafax, că cei doi foloseau petarde cumpărate de pe internet pe care le-ar fi combinat cu benzină şi azot.

Incidentul a avut loc joi noaptea într-o anexă a casei bărbatului.

În urma exploziei, băiatul de 15 ani a fost rănit pe mâini, pe faţă şi pe gât şi a fost transportat, cu elicopterul, la un spital din Bucureşti.

Bărbatul de 37 de ani a suferit şi el mai multe arsuri pe corp şi a ajuns cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. El este cunoscut în localitate ca o persoană periculoasă şi agresivă. În 2016, el a fost cercetat de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic de droguri.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

(Editor: George Costiță)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri