Două autocare şi cinci maşini, implicate într-un accident pe DN7

Data publicării:
ambulanta smurd mediafax

Accidentul a avut loc chiar la intrarea în municipiul Arad, pe DN7, în zona sediului Registrului Auto Român, unde două maşini care circulau din sensuri opuse s-au ciocnit după ce una dintre ele a derapat pe şoseaua acoperită de polei, notează Mediafax.

Imediat după impact, o femeie aflată la volanul unui Fiat a încercat să evite vehiculele implicate în prima coliziune şi a tras de volan, ajungând pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autocar, care a fost lovit în spate de un alt autocar.

Alte două maşini au fost implicate în accident, pentru că şoferii nu au reuşit să evite coliziunea cu primele vehicule care s-au ciocnit din cauza poleiului de pe carosabil. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Arad, Ovidiu Liber, două persoane au fost rănite, respectiv femeia din Fiat şi un bărbat care era pasager într-unul din autocare, care transporta muncitori la o fabrică. Femeia a fost scoasă din maşină de un echipaj de descarcerare al pompierilor.

Ambele persoane au fost transportate la spital, iar medicii spun că nu au răni care să le pună în pericol viaţa. Poliţiştii spun că accidentul în lanţ s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, urmând să stabilească vinovăţiile.

Totuşi, potrivit lui Ovidiu Liber, va fi amendat şi administratorul drumului public (CNADNR) pentru că nu a luat măsuri pentru a combate poleiul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri