Drumul spre magistraţi trece prin noroi. Parcarea de la Palatul de Justiţie Iaşi, o mlaştină

Data publicării:
parcare noroi palatul de justitie

"Pentru centrul orașului, mai degrabă, mi s-ar părea că e o parcare undeva la țară. Pentru o parcare la Palatul de Justiție e pur și simplu noroi, te dai jos din mașină, te murdărești, și la cât s-a investit în palat, trebuia o parcare modernă", a spus un trecător.

Un teren viran de lângă noul şi impunătorul Palat de Justiţie ieşean este folosit pe post de parcare de oamenii care au treabă în instanţă, dar şi de avocaţi şi judecători. Iar când plouă sau acum, după topirea zăpezii, terenul se transformă într-un câmp de noroi.

Ne-am descurcat pe tocuri, am alunecat, ne-am dus în instanță plini de noroi. Se uitau la noi clienții, se uitau magistrații cum arătăm. Dar presupun că și ei își parchează mașinile tot aici, pentru că, sigur, în interior nu au suficient loc pentru mașinile magistraților”, a spus avocatul Sorina Simionescu.

Încă din momentul în care a fost construit Palatul de Justiție, Primăria a promis că va construi o parcare în zonă. Până acum nu s-a făcut nimic, iar reprezentanții municipalității spun că sunt în discuţii cu un investitor privat.

Există un proiect de parcare subterană în zonă, chiar alături de Palatul de Justiție, care se va finaliza în anii următori”, a spus Sebastian Buraga, purtător de cuvânt la Primăria Iași.

Primăria spune că proiectul de parcare prevede 40 de locuri în spaţiul de 700 de metri pătraţi de lângă Palatul de Justiţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri