ELCEN sistează reviziile la CET Sud începând de miercuri

Data publicării:
incalzire cet elcen radet

"Cererea RADET cu privire la pornirea CTE Grozăvești, centrală aparținând ELCEN, până la finalizarea lucrărilor de revizie la centrala CTE București Sud, a fost transmisă la sediul ELCEN marți, 14 iunie a.c., în jurul prânzului. Ca urmare a acestei solicitări, ELCEN informează populația din București că poate acoperi, în prezent, fără nicio problemă necesarul de apă caldă furnizată locuitorilor Capitalei din punct de vedere al debitului, presiunii și temperaturii agentului termic prin intermediul celor două centrale ale sale, ce funcționează la ora actuală: CTE Progresu și CTE București Vest', precizează ELCEN.

Potrivit sursei citate, pe perioada verii, ELCEN produce apa caldă din două centrale simultan (în prezent, CTE Progresu și CTE București Vest). În momentul de față, debitul necesar de apă caldă ce se vehiculează în rețeaua RADET este de 3.400 tone/oră, debit ce se împarte între cele două centrale.

RADET București a cerut, marți, ELCEN pornirea CET Grozăvești până la finalizarea lucrărilor de revizie la CET Sud pentru alimentarea în condiții normale a tuturor consumatorilor racordați la sistemul de termoficare al Capitalei.

Bucureștenii din cartierele Colentina și Pantelimon au rămas săptămâna trecută fără apă caldă din cauza parametrilor necorespunzători ai acesteia, a informat RADET la momentul respectiv. Potrivit reprezentanților Regiei, acest lucru este o consecință a faptului că nu există banii necesari pentru efectuarea reparațiilor și reviziilor la rețeaua de transport și distribuție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri