Elena Udrea, despre perioada de arest din Costa Rica: Cel mai greu a fost că nu eram cu copilul

Data actualizării: Data publicării:
fotografie udrea copil_fb

Elena Udrea a declarat, marţi, după ce a fost eliberată din închisoara din Costa Rica, că detenţia a fost mult mai grea, fiind despărţită de fiica sa. Udrea spune că ”trebuie să oprească cineva abuzurile” care se fac în România şi vorbeşte despre faptul că procedurile privind cererea sa de obţinere a azilului sunt în plină desfăşurare.

Elena Udrea a declarat, marţi, la Antena 3, că a ajuns cu bine acasă şi încearcă să se bucure de fiica sa, de Crăciun şi de aniversarea zilei sale de naştere, în 26 decembrie, scrie News.ro.

Udrea a afirmat că cel mai greu i-a fost să suporte despărţirea de fiica sa, ajutând-o faptul că s-a aflat împreună cu Alina Bica.

”Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu. Altfel, faptul că eram cu Alina Bica a făcut mai uşoară perioada asta. Mult, mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015, când am fost în arestul din România. Mult, mult mai greu de suportat de data aceasta, dar Dumnezeu a făcut o minune, pentru că nu poate fi decât o minune faptul că în Ajunul Crăciunului am ajuns acasă şi pot să petrec Crăciunul, aniversarea mea din 26 decembrie”, a spus Elena Udrea.

Acesta a precizat că nu va veni în România, procedurile privind obţinerea statutului de azilant fiind în plină desfăşurare.

”Eu aş vrea ca copilul meu să fie mândru de mine. N-aş face niciodată lucruri care sunt lipsite de onoare. În niciun caz”, a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost audiată de FBI.

În plus, fostul ministru spune că cineva trebuie să oprească abuzurile din România.

”Trebuie cineva să oprească aceste abuzuri care se întâmplă în România. Din păcate, nu văd cine ar putea să o facă. Uitându-mă acum în ţară, chiar nu văd cine ar putea să o facă”, a mai spus Udrea.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost eliberate din închisoarea din Costa Rica după încheierea tuturor procedurilor legale. Cele două au fost aşteptate de logodnicul Elenei Udrea, Andrei Alexandrov. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri