Sari la conținut

Elev bătut în școală de tatăl unui coleg. „L-a făcut sac de box”

Încă un caz de violenţă în şcoală. Un elev de clasa a VIII-a din localitatea Sânmihaiu Român a fost bătut de părintele unui coleg, chiar în clasă.

Claudiu Crepcea, directorul școlii din județul Timiș, a precizat pentru Digi24 că incidentul a avut loc pe 29 ianuarie. Mai exact, bărbatul a intrat în școală și l-a bătut pe un elev, apoi a plecat.
„Nu au existat conflicte majore între cei doi copii”, a spus directorul școlii.

Potrivit pressalert.ro, copilul bătut le-a spus părinților că un elev îl înjură de la un timp, iar în ziua cu pricina, în timpul unei pauze, copilul s-a dus la primul profesor pe care l-a întâlnit și i-a spus ce se întâmplă, acesta punându-i să-și dea mâna și să se împace. În ora următoare, profitând de faptul că profesorul a ieșit din clasă, băiatul respectiv s-a dus din nou la el și l-a înjurat. În acel moment, copilul l-a împins pe elevul care îl înjura.

La scurt timp, tatăl elevului care ar fi înjurat a intrat în școală și l-a lovit pe colegul fiului său.

„L-a făcut sac de box. Individul mai are antecedente de violență. A mai lovit oameni, este cunoscut ca fiind violent”, a povestit tatăl victimei.

Poliția Timiș a anunțat că „în cauză polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Agresorul este identificat. Au fost audiate mai multe persoane și se efectuează cercetări în continuare”.