Eleva "Emo", care a sărit de la etajul 5 în 2010, povesteşte traumatizanta experienţă

Data publicării:
adolescenta emo

Acum şapte ani, când curentul „Emo“ era în mare vogă printre adolescenţii din România, o tânără de doar 13 ani din Iaşi cădea în capcana în care cădeau mii de tineri ce simţeau că nimeni nu îi înţelege, că nimeni nu îi acceptă şi că nu au niciun motiv să mai trăiască.

adolescenta emo
FOTO: ziaruldeiasi.ro

Într-o noapte de iulie, în 2010, Flavia a ajuns la spital după ce s-a aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuia, în Nicolina.

Cea care a chemat salvarea a fost mama unei prietene pe care o anunţase în legătură cu ce vrea să facă.

"Ştiu că eram conştientă, nu mă durea atât de tare, probabil datorită adrenalinei, însă nici nu puteam să mă mişc“, îşi aminteşte acum tânăra, scrie ziaruldeiasi.ro.

Membrii echipajului medical care au ajuns atunci la faţa locului spuneau că fata le declarase că „s-a săturat să trăiască, motiv pentru care a ales să îşi pună capăt zilelor“.

 

După ce a fost dusă la spital, în primele cinci zile, starea sa a fost una critică, deoarece nu se putea mişca deloc. Apoi, încet-încet, şi-a revenit, iar medicii au devenit mai optimişti. Ajutată în permanenţă de personalul medical, fata a învăţat cum să îşi mişte degetele de la mână, apoi pe cele de la picioare. Flavia a învăţat din nou să meargă, pas cu pas, recuperare continuată şi în anii care au urmat acasă, pe cont propriu.

Flavia este acum o tânără studentă frumoasă şi veselă de 20 de ani, învaţă Psihologia, şi visează la o viaţă plină de împliniri.

Tânăra se simte uşurată că poate vorbi despre această perioadă din viaţa sa, deoarece s-a împăcat cu trecutul său, chiar dacă unii oameni aleg să o judece fără să ştie exact despre ce este vorba.

Povestea Flaviei şi experienţa ei traumatizantă ar trebui să fie lectură obligatorie pentru miile de adolescenţi de azi ce cad victime jocurilor macabre care circulă pe reţelele sociale.

Citiţi întreaga poveste AICI

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri