Sari la conținut

Elicopter SMURD prăbușit în Lacul Siutghiol. Cine sunt cei patru membri ai echipajului care și-au pierdut viața?

MAI confirmă, de asemenea, decesul celor patru membri ai echipajului. Este vorba despre Pilotul comandor Petre Corneliu Cătuneanu, Copilotul - căpitan comandor Claudiu Crăcănel, medicul Laura Vizireanu și asistenta medical Camelia Harton.

Pilotul elicopterului, comandor Petre Corneliu Cătuneanu, avea 47 de ani, era căsătorit şi avea un copil. El a absolvit Școala Militară în urmă cu 23 de ani şi era angajat al Ministerului Afacerilor Interne de 10 ani. Avea la activ 2.900 de ore de zbor, dintre care aproximativ 2.000 pe elicopter de tip EC 135.

Copilotul, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel, avea 42 ani, era căsătorit şi avea un copil minor. El avea la activ 1.600 de ore de zbor, dintre care 500 pe acest tip de elicopter. Era angajat al Ministerului Afacerilor Interne de 7 ani și absolvise cursurile Școlii Militare în urmă cu 18 ani.

Medicul din cadrul SMURD Constanța, Vizireanu Laura, avea 39 de ani şi era mama unui băieţel de 4 ani.

Asistenta medicală, Gabriela Camelia Harton, avea 38 de ani și lucra în cadrul SMURD din anul 2008. Ea avea un copil, iar în ziua accidentului îşi anunţase iubitul că era din nou însărcinată. 

Elicopter SMURD prăbușit în Lacul Siutghiol. Toate cele patru persoane aflate la bord au murit