Eroul din Segarcea. Băiatul care a salvat un copil căzut în fântână va primi o casă

Data publicării:
becheanu

A salvat o viaţă, iar acum va fi premiat cu o casă. Este vorba despre tânărul de 14 ani din comuna Segarcea, judeţul Dolj, care în urmă cu două săptămâni a salvat un copil de 3 ani căzut într-o fântână. Ieri, Marian Becheanu a primit vestea cea mare chiar de la Mircea Geoană, care l-a vizitat şi i-a adus cadouri.

Marian Becheanu, băiatul care a salvat un copil căzut în fântână, trăieşte într-o locuinţă modestă. Cu sprijinul Primăriei Segarcea, Marian se va muta cu familia sa într-o locuinţă nouă. 

Modest, aşa cum îi stă bine unui erou, băiatul a fost reţinut atunci cînd a aflat că va fi recompensat pentru fapta sa.

Primarul oraşului Segarcea, Nicolae Popa, a propus deja Consiliului Local să aloce 300 de metri pătraţi pe numele lui Cristian Marian Becheanu. Un cadou cum nu se poate mai potrivit de ziua tînărului erou, care duminică va împlini 15 ani.

"I-am promis că în Consiliul Local îi vom da un loc de casă şi în doi ani de zile îi vom face o casă", a spus primarul Nicolare Popa.

Pe 13 aprilie, Cristian Marian Becheanu a salvat un copil de 3 ani, care căzuse într-o fântână. El a coborât la 15 metri adîncime, atârnat de o frânghie şi asistat la fiecare pas de pompieri, reuşind să-l scoată pe copil la suprafaţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri