EXCLUSIV. Daniela Borz, tânăra care a rămas fără un ochi în urma atacului din Militari, a povestit prin ce a trecut

Data publicării:
mil-1

După o săptămână de spitalizare, Daniela s-a întors acasă, stabilizată, dar cu un handicap major. Medicii nu i-au mai putut salva ochiul drept. Acum, de fiecare dată când trece prin faţa blocului în care locuieşte, retrăieşte momentele petrecute in 23 noiembrie.

I-am spus mamei să pună ziare pe oglinzi. Am dureri care nu se pot explica. Sunt nopţi în care stau până la patru dimineaţa, nu pot să dorm nici pe stânga, nici pe dreapta, ochiul mă ardea”, povestește tânăra.

Totul a pornit de la câteva cuvinte adresate surorilor Chiriţă. Femeile s-au băgat în faţă la rând, într-un hipermarket, iar tatăl Danielei le-a atras atenţia. Pentru atitudinea lui îl aşteptau pumni şi gloanţe administrate de familia fetelor, în faţa blocului.

M-am băgat şi am vrut să îi despart. Fetele m-au luat, una mă ţinea de păr, am primit doi pumni”, își amintește Daniela Borz.

Fetele au primit suportul fratelui lor, care şi-a descărcat pistolul cu bile înspre Daniela şi tatăl ei. A tras de la 10-15 centimetri, spun criminaliştii.

Am simţit ca şi cum cineva mi-ar fi dat cu o rangă aici şi cum ochiul meu este smuls de o gheară”, spune Daniela.

Cu greu mai poate schiţa un zâmbet. Imaginea pe care o vede în fiecare zi în oglindă o cutremură de fiecare dată. Încearcă să o ajute mama ei, care înainte să se pensioneze a fost asistentă la Oftalmologie.

Tatăl fetei, fost comandant de navă, se simte vinovat pentru ceea ce i s-a întâmplat fetei lui. „De când am venit acasă, nu am reuşit să mai dorm. Nu ştiu ce ne rezervă viitorul”, spune tatăl Danielei.

Mario Chiriţă, surorile şi tatăl lor sunt arestaţi preventiv şi vor fi judecaţi pentru vătămare corporală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri