Exclusiv. Fosta soție a militarului acuzat de crimă: Am fugit din țară, cu copilul, pentru a-mi proteja viața

Data actualizării: Data publicării:
POLITIE CRIMA

Problemele de comportament ale subofiţerului MAPN, acuzat că şi-a ucis iubita într-un coafor din Titu, ar fi fost cunoscute de toată lumea, inclusiv de poliţie, însă nimeni nu a făcut nimic. Este ceea ce susţine fosta soţie a militarului care spune că a depus mai multe plângeri la poliţie pentru că a fost bătută de bărbat. Ea spune că oamenii legii au luat-o în serios abia când militarul a atacat-o cu un topor. Femeia spune că nici după acest episod nu a scăpat, aşa că a fost obligată să plece din ţară. 

Discuția între fosta soție a militarului și un jurnalist Digi24:

-Este înfiorător. Este cuvântul potrivit, eu de ieri nu îmi revin efectiv din şoc. Violent, cu consum de alcool şi motivul pentru care am divorţat este motivul pentru care această fată l-a părăsit. Nu mai puteam să suport scenele de violenţă, alcool şi tot ceea ce se petrecea între patru pereţi.

-V-a bătut?

-Da! Foarte rău.

-Aţi făcut plângere la poliţie după ce v-a agresat?

-Da, am făcut nenumărate plângeri şi nenumărate sesizări, însă nu mi-au fost luate în seamă. Decât să i se pună în vedere verbal nu i s-a făcut nimic.

-V-a fost frică de el?

-Foarte! Eu am fost nevoită să îmi părăsesc ţara ca să îmi pot proteja viaţa. Momentul în ca lucrurile au scăpat de sub control şi eram ameninţată cu moartea am fost nevoită să părăsesc ţara, efectiv să fug împreună cu copilul, pentru a nu fi omorâtă.

-N-aţi cerut ordin de protecţie?

-Nu m-a luat nimeni în seamă. Singura persoană care a luat lucrurile în seamă mai serios când situaţia se simţea că scapă de sub control, adică când el a încercat să spargă uşa de la apartament cu toporul să intre peste mine în casă să mă omoare. Singura persoană din poliţie care a reacţionat a fost domnul Dumitrache care s-a implicat foarte mult atunci în protecţia mea.

-Cum vă explicaţi că era încă în armată, că dădea testele psihologice?

-Cred că autorităţile care au făcut acele testări sunt cele mai în măsură să dea această explicaţie. Chiar şi eu o aştept. Momentul în care consuma alcool era o altă persoană.

-A fost în teatre de operaţii, vă amintiţi, când eraţi împreună?

-Când eram împreună, nu.

CITIȚI ȘI : Militarul acuzat de crimă şi-a recunoscut fapta: „Gelozie. Nu am vrut s-o omor”

Declarațiile psihologului criminalist Liviu Chesnoiu despre acest caz pot fi urmărite în videoclipul de mai jos.

Plutonierul Florin Oprea are 35 de ani ani, este divorţat şi are doi copii. Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că acesta a fost suspendat până la o decizie definitivă a instanţei. De asemenea, a precizat că subofiţerul a trecut cu bine ultima testare psihologică, făcută în octombrie anul trecut. Are la activ o misiune în Afganistan iar acum păzea un depozit al armatei aflat în satul dâmboviţean Teiş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri