Extragerea specială a Loteriei fiscale - bonurile desemnate câştigătoare

Data publicării:
bonuri fiscale
Foto: Agerpres

Bonurile fiscale emise în data de 1 februarie 2018, cu o valoare de 303 lei, au fost desemnate câştigătoare la extragere specială a Loteriei bonurilor fiscale organizată duminică.

La această extragere au participat bonurile emise între 22 ianuarie şi 23 martie 2018, conform unui unui comunicat al Ministerului Finanţelor Publice.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri