Fanii Larei Fabian au străbătut sute de kilometri pentru un concert amânat

Data actualizării: Data publicării:
lara fabian

Au plătit să o asculte pe cea mai bine vândută artistă de origine belgiană din toate timpurile, dar s-au trezit că au făcut sute de kilometri degeaba. Aproape 100 de oameni din toată ţara au venit degeaba aseară la Craiova unde era programat un concert cu Lara Fabian. Doar că spectacolul a fost anulat vineri, însă informaţia nu a ajuns la toată lumea.

Un bărbat a venit tocmai de la Brăila la Craiova, cu soţia, să o vadă pe Lara Fabian în concert. Au plătit pe bilete 300 de lei.

„Tot era ceva dacă nu băteam 700 de kilometri. Mai am încă de mers înapoi acasă. Mda.. şi am rămas uimit, nu am văzut afişe prin Craiova, n-am văzut nimic,” se plânge un fan al cântăreţei.

Nu au fost singurii fani luaţi prin surprindere de anularea concertului.

Când totuşi aflăm?

Aşteptăm să se comunice organizatorii data la care va avea loc concertul şi data la care dumneavostră vă puteţi ridica bănuţii.

Ăsta e un blocaj al banilor care nu e corect!

„Am venit degeaba şi acum să ne întoarcem acasă... Nu ştiam treaba asta,” spune un fan.

„Ne pare rău că ne-am deplasat. Ne pare rău de alţii care poate au venit din alte judeţe,” adaugă altul.

Solista Lara Fabian a postat vineri seara un anunţ pe Facebook prin care anunţa că organizatorii spectacolului de la Craiova au amânat concertul din cauza unor probleme tehnice.

„Am fost anunţaţi de către managerii artistei cum că a apărut o problemă de ordin tehnic cu unul dintre aparatele ce ar fi asigurat sunetul concertului de la Sala Polivalentă. Din acest motiv, organizatorii concertului au fost puşi în situaţia de a amâna evenimentul,” explică Nicoleta Ion, PR-ul evenimentului.

Concertul Larei Fabian de la Craiova a fost anunţat pe 1 iulie, iar biletele au fost puse imediat în vânzare şi au costat între 30 şi 395 de lei. Organizatorii evenimentului spun că între 16 şi 20 decembrie se va decide dacă artista va susţine un nou concert la Craiova, dar şi cum pot să-şi recupereze oamenii banii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri