Sari la conținut

Femeia care a fost transportată cu duba la spital a murit

O femeie de 67 de ani a murit la spital după ce a fost lovită, ieri, în faţa Primăriei Filiaşi. Decesul a fost înregistrat dimineață. Cazul său a ieșit în evidență după ce a fost transportată cu duba la spital.

Imagini care vă pot afecta emoțional!

Femeia a fost rănită grav, pe trecerea de pietoni, de un autocar înmatriculat în Franţa şi condus de un cetăţean bulgar, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

Potrivit martorilor citați de jurnalulolteniei.ro, niciuna dintre cele trei ambulanţe din Filiaşi nu era disponibilă. Victima a fost așadar transportată de urgență la spital cu o dubă, de către rude și localnici.

„Eu când ajunsei acolo, era un prieten care sună la 112 și îi spuse femeia că sunt ambulanțele în altă parte. Au spus că trimit una din Craiova. În timpul ăsta încercarăm să o încălzim, puserăm geci pe ea, îi băgarăm ceva sub cap. Creștea balta de sânge văzând cu ochii sub capul ei. Era un băiat acolo care îi tot lua pulsul. La un moment dat zise să facem ceva că începe să scadă pulsul. Sunai la spital, ne spuseră că nu au voie să trimită medic, că așa este procedura. Apoi întrebarăm copilul ei și zise că vrea să o ducem la spital.Vorbirăm cu cineva care avea o dubă cu platformă tare de lemn în interior să o punem pe platforma aia să nu se miște și o duserăm la spital. Murea acolo, decizia fu luată la limită. Plecă cu puls foarte slab de la locul accidentului și când ajunse la spital, sunt doi kilometri, nu mai avu puls, intră în stop”, a declarat primarul din Filiași, Gheorghe Ilie Costeluș, potrivit sursei citate.

Medicii au început manevrele de resuscitare şi au reuşit scoaterea femeii din stop cardio-respirator. ambulanță SMURD Craiova a preluat-o pe femeie și a adus-o la UPU Dolj în stare gravă. Ea a decedat în cursul nopții la SJU Craiova.

 

Pe aceeași temă