Fetiţă strangulată cu un fular de un coleg de clasă

Data publicării:
ambulanta smurd

 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat pentru Mediafax că incidentul s-a petrecut în sala de clasă.

"A fost o glumă din câte am înţeles, fiind implicaţi doi copii în vârstă de 12 ani. A fost sesizată Poliţia, ne-am deplasat la faţa locului şi am început cercetări împreună cu Inspectoratul Şcolar", a spus Anca Vâjiac.

Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi, Constantin Radu Calistru, a afirmat că un echipaj al Ambulanţei îi acordă fetei îngrijiri medicale.

"Starea fetei este bună. Eleva este conştientă şi respiră normal. Va fi examinată medical şi cel mai probabil va fi adusă la Spitalul de Copii din Iaşi", a declarat directorul medical al Ambulanţei Iaşi.

Directorul şcolii din Ciorteşti a reclamat, însă, că ambulanţa a ajuns la faţa locului după aproape o oră.

"În pauză, unul dintre copii a strâns-o pe fetiţă cu un fular de gât. Elevul a plecat acasă, am chemat părinţii să vină să îl ia. Fetiţa nu putea vorbi şi nu putea sta în picioare. Mama ei a spus că a mai avut astfel de probleme, din cauza astmului. Fata a fost întinsă la orizontală pe una dintre catedre, înconjurată de mamă, profesori şi câţiva elevi. Ambulanţa a fost sunată acum aproape o oră. Vine de la Iaşi, sunt 45 de kilometri", a declarat directorul Şcolii gimnaziale din Ciorteşti, Constantin Popa.

Şeful Ambulanţei Iaşi: Ambulanţa a plecat după un minut la fata strangulată, nu putea zbura

Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi, Constantin Radu Calistru, a declarat pentru Mediafax că în acest caz s-a intervenit rapid, echipajul plecând de la Iaşi la un minut după primirea apelului.

"Apelul s-a primit la 12.46, iar un minut mai târziu ambulanţa a plecat spre acest caz. A ajuns la faţa locului la 13.24. Sunt totuşi 45 de kilometri, nu se poate zbura", a spus Calistru.

Potrivit acestuia, eleva a fost tot timpul conştientă şi nu are urme de strangulare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri