Sari la conținut

Fiul unui ofițer SRI, elev eminent, găsit mort cu un cuțit înfipt în spate

Un tânăr din Iaşi, elev la Liceul de Informatică, fiul unui ofiţer SRI, a fost găsit mort, vineri seară, în apartament, cu un cuţit înfipt în spate, relatează News.ro.

Cutit atac injunghiere - Guliver GettyImages

Foto: Gulliver/GettyImages

Tânărul ucis, elev în clasa a XII-a, a fost admis primul la Liceul de Informatică din Iaşi în urmă cu trei ani, iar prietenii acestuia susţin că era sârguincios şi avea în continuare rezultate bune la învăţătură.

El a fost găsit mort vineri seară chiar de către tatăl său, care lucrează în cadrul SRI Iaşi. Băiatul avea un cuţit înfipt în spate.

Crima s-a petrecut în holul apartamentului unde tânărul locuia împreună cu părinţii.

Tatăl adolescentului a sunat imediat la numărul de urgenţe 112, însă medicii echipajului SMURD sosit la faţa locului nu au mai putut face nimic, băiatul fiind deja decedat.

Poliţiştii ieşeni au declanşat cercetări, pentru identificarea şi prinderea autorului acestei crime. Totodată, pe parcursul nopţii, echipe de poliţişti au patrulat în zona blocului unde locuia tânărul, încercând să adune informaţii care ar putea contribui la desfăşurarea anchetei.

Trupul băiatului a fost transportat la IML Iaşi în vederea efectuării necropsiei, iar cazul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Vecinii afirmă că au auzit zgomote pe casa scării, însă susţin că au crezut că este vorba despre nişte copii care se joacă în holul imobilului. Una dintre ipotezele luate în calcul de către anchetatori este aceea a unei răzbunări.