Foștii angajați Mechel își caută locuri de muncă la Bosch

Data publicării:
mechel

50 de foşti angajaţi ai Mechel au ajuns la târgul de joburi de la Cluj. Au fost selectaţi înainte de reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi luaţi apoi, cu autocarul, din comunele din judeţ. Toţi au venit cu speranţa că, în curând, nu vor mai fi şomeri.

Paleta pe care compania Bosch o are în cadrul acestui târg este foarte diversă, de la muncitori, până la studii superioare, chiar cu înaltă calificare. Este vorba despre multe locuri pentru muncitori și mai puține pentru studii superioare. O parte dntre aceste calificări le au persoanele care au fost angajați Nokia, alții, foștii angajați Mechel”, spune Daniel Don - directorul AJOFM Cluj.

La fabrica Bosch de la Jucu se vor face componente auto. Deocamdată, compania caută 100 de oameni care să fie dispuşi să înceapă munca imediat. Până la sfârşitul anului speră să mai angajeze încă, cel puţin, 200 de oameni, iar până în 2015, compania intenţionează să aibă peste 1.000 de angajaţi.

Compania Bosch intenţionează să investească aproape 80 de milioane de euro în fabrica ce va fi finalizată la sfârşitul acestei veri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri