FOTO. Cum va arăta Târgul de Crăciun din Bucureşti

Data actualizării: Data publicării:
Târg de Crăciun în București
Târg de Crăciun în București. Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Se fac ultimele pregătiri pentru aprinderea luminilor de Crăciun în Capitală. Joi, angajaţii Primăriei Bucureşti au verificat instalaţiile de iluminat, urmând ca vineri să fie dat startul sărbătorilor de iarnă. Tot vineri, în Piaţa Constituţiei se deschide şi Târgul de Crăciun.

Foto: Inquam/Octav Ganea

Peste 3 milioane de beculeţe vor împodobi Bucureştiul cu ocazia sărbătorilor. Sunt peste 33 de kilometri de instalaţii de iluminat, care vor fi amplasate în 59 de locaţii. Adică principalele bulevarde vor fi iluminate festiv, dar şi principalele intersecţii.

171130_TARG_CRACIUN_CONSTITUTIEI_02_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
171130_TARG_CRACIUN_CONSTITUTIEI_02_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Foto: Inquam/Octav Ganea

Tot vineri se va deschide şi Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei, târg care va primi vizitatori până pe 27 decembrie. Acolo, vom găsi o zonă gastronomică, cu specific românesc, un târg de meşteşugari, dar şi 100 de căsuţe de unde putem cumpăra produse tradiţionale.

În mijlocul târgului va fi amplasat un patinoar în aer liber, iar copiii pot vizita casa lui Moş Crăciun. Municipalitatea va deschide pe 5 decembrie un alt târg, de data aceasta în Piaţa Victoriei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri