Fotografie nouă cu suspectul pedofil, dată publicității de poliție

Data actualizării: Data publicării:
pedofil crop

Poliția Capitalei a dat publicității, sâmbătă, o nouă fotografie cu suspectul pedofil care a agresat doi copii într-un bloc din cartierul Drumul Taberei. Fotografia este o captură luată tot de pe camerele de supraveghere ale blocului, dar de data aceasta bărbatul pare să fi fost surprins înainte de a urca în lift, în timp ce se afla în holul blocului.

Poliția informează că de caz se ocupă Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. „Sunt efectuate mai multe activități de cercetare și criminalistice. Au fost identificate și alte camere de supraveghere și sunt vizionate imaginile”, anunță Poliția.

Totodată, autoritățile fac apel la cei care îl recunosc pe bărbatul surprins în imagini să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții.

Citiți și: Mama copiilor agresați în lift a plecat în căutarea pedofilului. „O să caut în continuare, cum caută și poliția”

Pedofilul care a agresat doi copii în liftul unui bloc din Drumul Taberei are între 40 şi 55 de ani, nu are ocupaţie sau este pensionat anticipat şi locuieşte în apropiere de victime. Este analiza medicului psihiatru Gabriel Diaconu, care a făcut un profil psihologic al acestuia. Potrivit medicului, nu este prima oară când bărbatul agresează sexual un minor. Citiți detalii aici.

Citiți și: Informaţii Digi24: Nu e exclus ca pedofilul să fi fost eliberat de curând din închisoare

Doi copii de cinci şi nouă ani au fost agresaţi sexual, vineri, de un bărbat necunoscut, în liftul unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei, în cartierul Drumul Taberei. Odată scăpaţi din lift, copiii au povestit familiei ce s-a întâmplat, iar părinţii au depus o reclamaţie la Poliţie.

Citiți și: Expert criminolog: Pedepsele pentru pedofili sunt mici, ei ies mai repede pentru comportament exemplar

Pedofil căutat de poliție. Apelul disperat al unui părinte 

 Pedofil în libertate. Cum a fost posibilă oribila întâmplare din bloc

EXCLUSIV. Tatăl copiilor agresaţi de pedofil, despre trauma prin care au trecut micuţii

Pedofil căutat | Medic psihiatru: Ce-ţi opreşte răsuflarea e posibilitatea că ar fi putut merge mai departe

Pedofil căutat în București | Expert criminalist: Dacă s-ar modifica codurile penale, imaginile nu ar putea fi folosite ca probă

VIDEO. Alertă în București: Un pedofil este căutat de polițiști. Imagini șocante

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri