Gabriela Firea: Mâine va fi și mai ger

Data publicării:
firea cu ochelari_fb

Primarul Capitalei dă asigurări bucureştenilor că nu vor avea probleme cu încălzirea şi apa caldă, chiar dacă urmează încă o noapte geroasă, vor fi resimţite aproape 22 de grade Celsius. Gabriela Firea recunoaşte că bucureştenii au avut probleme zilele acestea cu apa caldă şi căldura.

Au fost probleme în sectoarele 2 şi 6, iar edilul şef spune că motivul este lipsa investiţiilor în conductele de termoficare.

Edilul i-a asigurat pe bucureşteni că în continuare primăria va plăti subvenţia la căldură, deja bugetul prevede 86 de milioane de euro pentru subvenţia la căldură şi 17 milioane de euro pentru investiţiile în această regie.

„Sunt câteva probleme în cartierele din sectoarele 2 și 6, acolo au fost mereu dificultăți din cauza lipsei de investiții în rețeaua de termoficare.

Din nefericire din cele 900 de kilometri de rețea de termoficare până în mandatul meu nu s-au reabilitat decât până la 200 de km, în 20 și ceva de ani. După evaluările făcute, aproape 70 de kilometri de conductă trebuie reparate urgent, v-am propus prin proiectul de buget, ca aceste conducte să fie reabilitate, redimensionate pentru a nu mai fi pierderi”, declară Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri