GALAȚI. Împuşcat din cauza unei poze de pe o reţea de socializare

Data publicării:
21112012 20impuscat 20galati-34621

La scurt timp după ce a fost postată fotografia, proprietarul maşinii a primit mesaje de ameninţare, toate venite din partea iubitului fetei. La câteva ore, bărbatul gelos însoţit de un prieten, au ieşit în oraş, unde l-au recunoscut pe cel din imaginea de pe site-ul de socializare. Maşina acestuia era parcată în faţa unui service auto din Galaţi. Fără să stea pe gânduri a scos un pistol şi a tras în şofer.

„Îi curgea sânge, m-a rugat să dau telefon la 112 și până la urmă au sunat ei”, a spus angajatul unui service auto.

Tânărul împuşcat a ajuns de urgenţă la spitalul judeţean. Când l-au vazut, medicii au anunţat imediat poliţia.

„Plăgi împuşcate la nivelul toracelui, abdomenului şi coapsei drepte. Medicii care au examinat pacientul au constatat că plăgile nu sunt penetrante, pacientul era stabil hemodinamic” , a declarat Lucica Grigorică, purtător de cuvânt la Spitalul de Urgență Galați.

În urma unui filtru organizat în oraş, poliţiştii l-au prins agresor în parcarea unui supermarket. Era împreună cu prietenul lui.

„Aceştia au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă fiind acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire sau alte violenţe şi uz de armă neletală fără drept”, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Poliţiştii au confiscat pistolul cu bile de cauciuc pe care l-au găsit ascuns în maşina agresorilor, iar cei doi suspecţi au ajuns în faţa instanţei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri