Garsonierele, prima opţiune imobiliară a tinerilor

Data publicării:
bucuresti cladiri blocuri 1-1

În Bucureşti, în cartierul Titan se poate cumpăra o garsonieră, într-un ansamblu rezidenţial nou, cu suprafaţă utilă de 23 de metri pătraţi cu numai 21.000 de euro. Locuinţa se vinde finisată cu geamuri termopan, uşa de metal la intrare, parchet, gresie, faianţă. Printre serviciile oferite de dezvoltator se numără şi paza imobilului, iar garsonierea este dotată cu detector de fum şi videointerfon.

Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, preţurile pentru garsoniere sunt puţin mai ridicate, însă şi suprafaţă utilă oferită este mai mare. Astfel, în zona Floreşti, o garsonieră cu suprafaţă utilă de 43 metri pătrați, decomandată, într-un bloc nou, costă 23.000 de euro. Locuinţa se vinde complet mobilată şi utilată, în preţ fiind incluse maşină de spălat rufe, frigiderul, aragazul şi hotă. Pentru o garsonieră nedecomandata, de 28 de metri pătraţi utili, din Calea Baciului, vânzătorul cere aproape 25 de mii de euro. Locuinţa se află la etajul şase, este finisată, are centrală termică, parchet, gresie, faianţă.

Timişoara

Preţurile garsonierelor din Timişoara le depăşesc mult pe cele din Capitală. Pentru o astfel de locuinţă, de 26 de metri pătraţi utili, nedecomandată din zona Sud, trebuie plătiţi aproape 30 de mii de euro. De asemenea, pentru 36 mp de metri pătraţi utili, într-un imobil din 2010, aflat în zona Soarelui, preţul se ridică la 31.000 de euro. Locuinţa este, însă, decomandată şi se vinde complet mobiliata şi utilată.

Constanța

La malul marii, preţurile garsonierelor sunt mai apropiate de cele din Bucureşti. Pentru 20.000 de euro, se poate cumpăra o locuinţă de 30 de metri pătraţi, într-un bloc din 2010, în zona Anda. Garsonieră se află la parter, este renovată şi are centrală proprie şi aer condiţionat. Pentru o garsonieră de 43 de metri pătraţi utili, într-un imobil finalizat în 2013, în zona Primo, preţul se ridică la 25.000 de euro. Locul de parcare se plăteşte separat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri