Gheorghe Dincă a povestit cu lux de amănunte ce a făcut cu Alexandra. Dezvăluirile primului avocat al criminalului din Caracal

Data actualizării: Data publicării:
alexandra-macesanu facebook (2)
Foto: arhivă personală a Alexandrei Măceșanu/ Facebook

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a povestit, la emisiunea "Marius Tucă Show" de la Mediafax, ce le-a spus principalul suspect al crimelor din Caracal anchetatorilor cu referire la Alexandra Măceșanu. Acesta a susținut că nu a violat-o și că au dormit în același pat în noaptea respectivă.

„A declarat că în timp ce circula cu mașina personală, i-a făcut semn să oprească, Alexandra i-a făcut semn să o ia cu mașina de la Dobrosloveni la Caracal și a efectuat acest transport, a avut niște discuții în mașină în care inculpatul a încercat să se apropie de Alexandra, a tras niște apropo-uri, a avut discuții referitoare la raporturi sexuale. Nu au fost discuții directe, ci niște apropo-uri în acest sens și i s-a oferit și niște sume de bani și ea a refuzat. A oprit mașina, a lovit-o, s-a dat jos, a urcat în spate, a lovit-o, a avut momente de inconștiență. Ce pot să vă spun e că a rămas sprijinită cu capul de bancheta de față și el a revenit la volan și s-a dus acasă. Dânsul nu spune că a violat-o. Noaptea a rămas acolo, toată noaptea. Au dormit în același pat, dar nu s-au consumat raporturi sexuale”, a declarat Alexandru Bogdan (foto jos), primul avocat al lui Gheorghe Dincă, potrivit sursei citate.

Gheorghe Dincă neagă că a violat-o pe Alexandra Măceșanu

Apărătorul spune că, potrivit declarației lui Gheorghe Dincă, acesta susține că nu a violat-o pe Alexandra Măceșanu, deși în discuția acesteia cu operatorul de la 112, ea așa a susținut.

„Din ceea ce-mi amintesc, a declarat că nu a deținut raport sexual, nu a fost de acord Alexandra și nu a întreținut raporturi sexuale cu aceasta. S-a trezit dimineața, a plecat la piață, ea i-a dat un bilețel pe care se menționau medicamentele, avea niște medicamente pe care le lua în mod frecvent, i-a spus ce să cumpere. A fost în Caracal la piață și la Craiova. A venit, a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână, moment în care dânsul s-a înfuriat și a lovit-o. A lovit-o, o singură lovitură declară că a aplicat și, în urma loviturii, a căzut cu capul de podea și, în acel moment, a urmat o perioadă de agonie. Dânsul spune că a încercat mai multe manevre de resuscitare care nu au reușit și a constatat decesul și a declarat că a decis să o incinereze în butoiul din curte. De la ora 2 până seara la 8, cam 6-7 ore (ar fi durat incinerarea -n.r.)”, a completat Alexandru Bogdan.

Editor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri